Termékjellemzők

A ProSteam® technológiának köszönhetően a mosóprogramot kiegészítheti egy gőzciklussal, mely kisimítja a gyűrődéseket. De elindíthat egy önálló gőzprogramot is, mely mosás nélkül frissíti fel a ruhákat, így kevesebbet, vagy egyáltalán nem kell őket vasalni. Ezzel nemcsak időt takarít meg, de óvja a ruhákat is, melyek így kevésbé lesznek viseltesek és hosszabb ideig néznek ki úgy, mint újkorukban.

Előnyök

AEG - Elöltöltős mosógép - L7FEE49PS

Gőzprogram: kevesebb vasalás

A ProSteam® technológia egy kis gőz segítségével kisimítja és felfrissíti a ruhákat. Az önálló gőzprogram csökkenti a gyűrődéseket és eltávolítja a szövetekből a kellemetlen szagokat. A mosási ciklus befejezéseként alkalmazható gőzciklus pedig kisimítja a ráncokat, így a ruhák alig, vagy egyáltalán nem igényelnek vasalást.

AEG - Elöltöltős mosógép - L7FEE49PS

UniversalDose mosószer adagoló fiók - hatékonyabb tisztítás a hideg vizes és rövid programoknál

Az egyedülálló, univerzális adagoló fiók a PODS® kapszulákhoz készült. Az erős vízsugár lágyítja és áttöri a kapszulát, így az 60%-kal gyorsabban oldódik fel az adagoló fiókban, mint a dobban. Ennek köszönhetően a hideg vizes és a rövid, 1 órás programoknál is hatékonyabb a folteltávolítás.

*Belső teszt: az UniversalDose fiókba illetve a dobba helyezett kapszulák folttisztító hatékonyságának összehasonlítása 1 órás 30°C-os pamutprogramon.

AEG - Elöltöltős mosógép - L7FEE49PS

MyMix 69 perces program. Hatékony mosás, időtakarékosan

A MyMix 69 egy gyors, energiatakarékos és kíméletes program a hétköznapi ruhák mosásához (max 5 kg). 30°C-on, mindössze 69 perc alatt optimális fogyasztás mellett mossa tisztára a ruhákat.

AEG - Elöltöltős mosógép - L7FEE49PS

ProSense: óvja a ruhákat, időt és energiát takarít meg

A ProSense® technológia mindig a töltet súlyához igazítja a programot. A szenzorok felmérik a töltet nagyságát, majd ehhez igazítják a mosási időt, a víz- és az energiafogyasztást. Így a ruhák minden alkalommal optimális tisztításban részesülnek anélkül, hogy idő előtt elhasználódnának.

AEG - Elöltöltős mosógép - L7FEE49PS

Eltávolítja a vírusok és baktériumok több mint 99,99%-át* a ruhákból

A Swissatest tanúsítvánnyal rendelkező Antiallergia +Gőz program forró víz és gőz kombinálásával távolítja el a vírusok és baktériumok több mint 99,99%-át* a szövetekből. A 60°C-nál magasabb hőfokon történő mosás során az allergének jelentős része eltűnik a szövetekből így a ruhák higiénikusan tiszták lesznek.

A Swissatest Testmaterialien AG intézetben, 2021-ben végzett teszt alapján, mely során a Staphylococcus aureus, az Enterococcus faecium, a Candida albicans, a Pseudomonas aeruginosa és az MS2 Bacteriophage jelenlétét vizsgálták (Teszt riport szám: 202120117)

Megvásárolható kiegészítők

Terméktámogatás

Tudta, hogy bizonyos problémákat a szerviz segítsége nélkül is megoldhat? Kezdje azzal, hogy beírja, mi a probléma.

Segítünk beüzemelni új készülékét!

Bízza szakemberre új AEG készülékének beüzemelését! Hívjon minket és munkatársunk üzembe helyezi új sütőjét, főzőlapját vagy egyéb háztartási gépét.

Segítségre van szüksége?

A megoldást megtalálhatja a cikkek között, vagy kérhet segítséget a Terméktámogatás oldalon, hogy készüléke mielőbb újra tökéletesen működjön.

Kapcsolat

Küldje el nekünk észrevételeit és kérdéseit. Mindig örömmel állunk rendelkezésére. Telefonon és e-mail-ben is elérhetőek vagyunk.

Regisztrálja termékét!

Miért érdemes regisztrálni?

  • Bármikor gyorsan hozzáfér a használati útmutatóhoz.
  • Ellenőrizheti a garancia érvényességét.
  • Egyszerűen és kényelmesen vásárolhat kiegészítőket és pótalkatrészeket.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

  • Örömmel vennék, ha megosztaná velünk, mit gondol készüléről. Visszajelzése fontos nekünk, és csak akkor kérhetjük arra, hogy ossza meg velünk tapasztalatait, ha Ön előzetesen hozzájárul ehhez.
Regisztrálom készülékemet