Termékjellemzők

A SoftWater technológia tisztítja és lágyítja a vizet, mielőtt az a dobba kerülne. A lágy vízben hatékonyabban tisztít a mosószer, ezért a ruhák már 30 fokon is olyan tiszták lesznek, mintha 60 fokon mosta volna őket. Mindeközben megőrzik puhaságukat és élénk színüket.

Előnyök

SoftWater: lágyabb víz, kíméletes mosás

A SoftWater technológia kiszűri a vízből a nehézfémeket és az ásványi anyagokat. A megtisztított, lágy vízben a mosószer maximális hatékonysággal tisztítja a ruhákat, alacsony hőmérsékleten is. Így azok tökéletesen tiszták lesznek, miközben megőrzik eredeti formájukat és színüket.

ÖKOMix: extra gondoskodás

Az ÖKOMix technológia még azelőtt feloldja a mosószert és az öblítőt a vízben, hogy a dobba engedné. A teljesen feloldott tisztítószer egyenletesen oszlik el a textíliákon. Eljutnak minden szövetszálhoz, így hatékonyan tisztítják és ápolják a ruhákat. A ruhák ezért hosszú ideig úgy néznek ki, mintha újak lennének.

Az AEG alkalmazás: a ruhaápolás szakértője

Csatlakoztassa készülékét az AEG alkalmazáshoz, és állítson be töltetre szabott programokat távolról, keressen ruhái mosásához optimális programjavaslatokat, és kérjen értesítést a program lejártáról. Ruháira szabott gondoskodás, néhány érintéssel.

ProSense: óvja a ruhákat, időt és energiát takarít meg

A ProSense® technológia mindig a töltet súlyához igazítja a programot. A szenzorok felmérik a töltet nagyságát, majd ehhez igazítják a mosás időtartamát, a víz- és az energiafogyasztást. Minden egyes ruhadarabot csak annyi ideig mos, ameddig feltétlenül szükséges. Mivel a ruhák nem lesznek túlmosva, nem fognak idő előtt elhasználódni.

Gőzprogram: kevesebb vasalás

A ProSteam® technológia gőz segítségével kisimítja és felfrissíti a ruhákat. Az önálló gőzprogram csökkenti a gyűrődéseket és eltávolítja a szövetekből a kellemetlen szagokat. A gőzciklust a mosóprogram végére is be lehet állítani, így a ruhák kevésbé lesznek gyűröttek. Ezért sokkal kevesebb időt kell vasalással tölteni.

Megvásárolható kiegészítők

Terméktámogatás

Tudta, hogy bizonyos problémákat a szerviz segítsége nélkül is megoldhat? Kezdje azzal, hogy beírja, mi a probléma.

Van már ilyen terméke?

Regisztrálja termékeit MyAEG oldalán, így mindent megtalál egy helyen. 

  • Egyszerűbb terméktámogatás és szerviz
  • Azonnal elérhető használati útmutatók és segédanyagok
  • Különleges ajánlatok és kedvezmények
Csatlakozzon a MyAEG-hoz Terméktámogatás
man folding towels