Termékjellemzők

Az AEG 8000 felültöltős mosógép az ÖkoMix technológia segítségével megtisztítja és ápolja a finomabb ruhaneműk minden egyes öltését és szövetszálát - még a rövidebb programoknál is. A sérülékeny anyagú holmikat is biztonságosan lehet mosni ebben az elegáns, helytakarékos készülékben.

Előnyök

AEG - Felültöltős mosógép - LTN8C373E

Kíméletes tisztítás

Az ÖKOMix technológia feloldja egy kevés vízben a mosószert és az öblítőt, még azelőtt, hogy a dobba engedné. A teljesen feloldott tisztítószer minden szövetszálat elér, ápol és megtisztít. Így a ruhák nem csak tiszták, hanem hosszú ideg szépek is maradnak.

AEG - Felültöltős mosógép - LTN8C373E

Gyakran hordott ruhák gyors és hatékony mosása

Az ÖKOPower program kiemelkedően hatékonyan, mégis alacsony energiafogyasztás mellett mossa tisztára a ruhákat, kevesebb, mint egy óra alatt. Ideális gyakran hordott ruhák alapos és kíméletes tisztításához. Tiszta ruhák rövidebb idő alatt, kompromisszumok nélkül.

AEG - Felültöltős mosógép - LTN8C373E

Kevesebb vasalás. Simább ruhák.

A ProSteam® technológia lehetővé teszi, hogy a mosást egy rövid gőzciklussal egészítse ki, mely kisimítja a gyűrődések jelentős részét. De választhat önálló gőzprogramot is a ruhák felfrissítéséhez. Így ruhái minden nap kifogástalanul néznek ki.

AEG - Felültöltős mosógép - LTN8C373E

Óvja a ruhákat. Víz- és energiatakarékos.

A ProSense® technológia mindig az aktuális töltet súlyához igazítja a mosóprogramot. A gép a lehető legrövidebb idő alatt mossa tökéletesen tisztára a ruhákat, így a gyakran hordott darabok is megőrzik színüket ezért nem lesznek viseltesek.

AEG - Felültöltős mosógép - LTN8C373E

ÖKOInverter, a legalacsonyabb energiafogyasztás

Az ÖKOInverter motornak köszönhetően a mosógép hosszú ideig, a lehető leghatékonyabban dolgozik, a legalacsonyabb energiafogyasztás mellett.

Megvásárolható kiegészítők

Terméktámogatás

Tudta, hogy bizonyos problémákat a szerviz segítsége nélkül is megoldhat? Kezdje azzal, hogy beírja, mi a probléma.

Van már ilyen terméke?

Regisztrálja termékeit MyAEG oldalán, így mindent megtalál egy helyen. 

  • Egyszerűbb terméktámogatás és szerviz
  • Azonnal elérhető használati útmutatók és segédanyagok
  • Különleges ajánlatok és kedvezmények
Csatlakozzon a MyAEG-hoz Terméktámogatás
man folding towels