.

3 év extra garancia ajándékba az AEG  mosógépekre, szárítógépekre és mosó-szárító gépekre

AEG mosógép, szárítógép vagy mosó-szárító gép vásárlása esetén 3 év extra garanciát adunk ajándékba a törvényben előírt kötelező gyártói garanciaidőn felül.

 

Regisztrálom vásárlásomat

 

A garanciát érvényes regisztrációval rendelkező vásárlóinknak tudjuk elküldeni. Kérjük, olvassa el figyelmesen a Promóciós feltételeket.

Az akció az alábbi termékekre vonatkozik:

Az akció részletei

 • 1
  Az akció időtartama

  2020. október 20. – 2021. március 31.

   

  Az extra garanciát igazoló dokumentumot csak abban az esetben tudjuk elküldeni Önnek, ha Ön feltölti a vásárlást igazoló számlát vagy blokkot, melynek kiállítási dátuma a fenti időszakra esik, és a bizonylaton a mosógép, szárítógép vagy mosó-szárító gép termékkódja, illetve vételára is szerepel.

  A regisztráció során előlegszámlát, nyugtát, gyűjtőblokkot, garancialevelet, szállítólevelet, rendelés visszaigazolást nem tudunk elfogadni.

 • Regisztrálja vásárlását
  2
  Regisztrálja vásárlását

  2021. április 15-ig

   

  Kérjük, töltse ki az online regisztrációs lapot! Adja meg nevét és e-mail címét, töltse fel a vásárlást igazoló blokk vagy számla másolatát, valamint a készülék adattáblájáról készült fényképet. Az érvényes regisztrációt követően 5 munkanapon belül, e-mail-ben küldjük el az extra garanciát igazoló dokumentumot. 

  Kérjük, ellenőrizze a postaládájában a levélszemét (SPAM) mappát is, mivel előfordulhat, hogy az igazolást tartalmazó e-mail oda érkezik.

 • Kiskereskedő partnereink
  3
  Kiskereskedő partnereink

   

   

  Az akcióban minden, Magyarország területén működő, AEG mosógépet, szárítógépet vagy mosó-szárító gépet forgalmazó partnerünk részt vesz.

   

  Kiemelt partnereink

TÖKÉLETESEN PRECÍZ MOSÓSZER ADAGOLÁS

Az intelligens AutoDose funkció automatikusan a megfelelő mennyiségű mósószert és öblítőt adagolja mosás közben a dobba. A mosógép megméri a dobban lévő ruhák súlyát, és beállítja, hogy mennyi mosószerre van szükség ahhoz, hogy minden holmi tiszta legyen. Akár 20 mosásra is elég a tartályban lévő mosószer! Ez nem csupán praktikus és kényelmes megoldás, de óvja ruháit is attól, hogy a túl sok vegyszer használata miatt kifakuljanak.

Megnézem az AutoDose mosógépet

AEG mosógépek: egyedülálló gondoskodás

Az AEG mosógépek nem egyszerűen csak tisztítják, de egyedülállóan intelligens technológiai megoldásaikkal óvják is ruháit. Ezért kedvenc holmijai hosszú ideig megőrzik színüket, formájukat, valamint puhaságukat. Sőt, gőzprogramon* akár mosás nélkül is felfrissítheti a régóta nem hordott, vagy éppen csak pár óráig viselt darabokat.

 

*Bizonyos modellekben.

Megnézem a mosógépeket

AEG szárítógépek: kíméletes szárítás

Az AEG szárítógépekben biztonságosan száríthat meg minden ruhát, amit kézzel vagy gépben kimosott. Az inverter motoros modellek számos speciális programmal segítenek önnek a különféle holmik (pamut, műszálas, selyem, gyapjú, outdoor, ágynemű vagy akár ágyneműhuzat) megfelelő szárításában. A gépben szárított ruhák puhábbak és szebbek lesznek, mintha szabad levegőn szárította volna meg őket.

Megnézem a szárítógépeket

AEG mosó-szárító gépek: teljeskörű gondoskodás

Ha csak 1 készüléknek van hely, de szeretne minden nap simogatóan puha ruhába bújni, válasszon mosó-szárító gépet. Az AEG mosó-szárító gépek ugyanolyan hatékonyan és kíméletesen mossák és szárítják a ruhákat, mint a különálló készülékek. Ezekre a modellekre rábízhatja a címke szerint csak kézzel mosható ruháit is, és a teregetéssel sem kell foglalkoznia.

Megnézem a mosó-szárító gépeket