Vélemények kezelése

Ellenőrizze a hitelességet

Elkötelezettek vagyunk a hiteles vásárlói visszajelzések iránt. Független, külső vélemény-közzétételi szolgáltatókat használunk az egyes vélemények hitelességének igazolására, moderálására, valamint a megtévesztő és a nem megfelelő vagy irreleváns tartalom megjelenítésének megakadályozására.

 • Nem válogatunk a megírt értékelések között. Minden olyan értékelést (beleértve a negatív véleményt/ alacsony pontszámú (csillag) értékelést is), amely megfelel a közzétételi szabályoknak, és hiteles, megjelenik.
 • Nem töröljük a negatív vagy alacsony pontszámú (csillag) értékeléseket.

A vélemény hitelesítési és moderálási folyamatok ellenére nem tudjuk garantálni, hogy az összes megjelenített véleményt kizárólag olyan fogyasztók írták, akik megvásárolták vagy használták termékeinket.

Itt olvashat bővebben a vélemény-közzétételi előírásokról.

Itt bővebben olvashat független, külső partnerünk hitelesítési rendszeréről.

Útmutató a vélemények mellett található jelölések értelmezéséhez

Az értékelések mellett különböző jelöléseket talál, amelyek további információt nyújtanak az adott értékelésről:

 • Igazolt értékelés

  Ezeket az értékeléseket olyan vásárlók írták, akik kijelentették, hogy az adott terméket megvásárolták vagy ajándékba kapták.

 • Motivált értékelés

  Ezek az értékelések egy kampány részeként születtek, melyben a vásárlóknak ajándékot ajánlottak fel, vagy nyereményjátékban vehettek részt, ha értékelést írnak.

 • Termék ajánlás

  Olyan vásárlók által írt értékelések, akik ajánlanák a terméket barátaiknak.

Mitől lesz igazán jó egy értékelés?

 • Őszinte

  Az őszinte véleményére vagyunk kíváncsiak. Írja meg mit gondol készülékéről, és segítse mások döntését a választásban!

 • Gondoljon a többi vásárlóra

  Más vásárlók is olvashatják véleményét. Legyen részletes és szemléletes a leírás. Ön mire lett volna kíváncsi, mielőtt megvásárolta a terméket?

 • Segítsen, hogy még jobbak legyünk!

  A visszajelzése nagyon fontos számunkra, mert így olyan készülékeket tervezhetünk, amelyeket vásárlóink szeretnek. Ossza meg véleményét, így segíthet, hogy még jobbak legyünk.