Egy jobb holnapért 

Innovatív megoldásaink segítenek egy jobb holnap felépítésében. Ha fenntarthatóságról van szó, hisszük, hogy a tettek többet mondanak a szavaknál. Ezért céljaink nem csupán számok - fontos mérföldkövek is egyben, melyek segítenek, hogy mindig előre haladjunk, és megtegyünk mindent a világért, amelyben élünk.

KLÍMASEMLEGES MŰKÖDÉS 2030-RA

Mivel a termékek energiafelhasználása rendkívül nagy hatással van az éghajlatváltozásra, a készülékek hatékonyságának fejlesztésével járulhatunk hozzá a legnagyobb mértékben a klímaválsággal járó problémák megoldásához. Emellett csökkentjük saját üzemeink, valamint a szállítás során keletkező CO2-kibocsátását is.
Megszüntetjük az F-gázok (fluorozott szénhidrogének (HFC)) használatát a hűtőszekrényekben, klímaberendezésekben és hőszivattyús termékekben. A HFC-k ugyanis jelentősen hozzájárulnak a globális felmelegedéshez.


Woman standing on top of mountain

A LEGFONTOSABB MÉRFÖLDKÖVEK 2015 ÓTA:

 • 50% text
  Teljes energiafelhasználásunk fele ma már megújuló forrásokból származik.

            

 • 71% text
  A gyártással és működéssel járó CO2-kibocsátást 71%-kal csökkentettük.

              

 • 24% text
  Az elsődleges szállítmányozás során történő CO2-kibocsátást 24%-kal csökkentettük.

              

Elindítottuk az első 100%-ban zöld szállítást Olaszországban, melynek keretében e-teherautókkal szállítjuk ki a termékeket a Milánóban és környékén élő ügyfeleinknek. Több mint 34 000 kilométert tettünk már meg, s ezalatt több mint 21 tonna CO2-kibocsátást takarítottunk meg.

ÚTON EGY ZÖLDEBB HOLNAP FELÉ

Célunk, ökológiai lábnyomunk csökkentése. Ezért optimalizáljuk az energia- és egyéb erőforrások felhasználását működésünk során, valamint folyamatosan térünk át a megújuló energiaforrások használatára.

FENNTARTHATÓBB MŰKÖKÖDÉS

Célunk, hogy a hatékony erőforrás felhasználás működésünk szerves része legyen. Ez tükrözi értékeinket, és azt, amit vállalatként képviselünk – részei vagyunk a megoldásnak akár munkatársainkról, akár fogyasztóinkról van szó.

2020-BAN TÖBB MINT 400 TONNA ÚJRAHASZNOSÍTOTT MŰANYAGOT HASZNÁLTUNK FEL

Célunk, hogy a körforgásos rendszerek irányába haladjunk. A termékek élettartamának végén visszanyerjük, és újra felhasználjuk az anyagokat, hogy maximálisan kiaknázhassuk az erőforrásokban rejlő értékeket. Ennek érdekében növeltük a készülékeinkben felhasznált újrahasznosított műanyagok arányát, miközben csökkentettük az összes beszerzett műanyag mennyiségét.

FENNTARTHATÓSÁG A GYAKORLATBAN

Azzal, hogy egyre több kiváló minőségű újrahasznosított anyagot tudunk beépíteni termékeinkbe, részt veszünk az éghajlatváltozás elleni küzdelemben is. Az acélhulladék beszerzésével jelentősen csökkenthetjük az alapanyag előállítás során keletkező CO2-lábnyomunkat. A kibocsátás csökkenthető termékeink élettartamának meghosszabbításával is.

A fenntarthatóbb működést a körforgásos üzleti modellek népszerűsítésével, és olyan szerviz szolgáltatásokkal lehet elérni, amelyek jobban gazdálkodnak az erőforrásokkal.

A JÖVŐ ÍZE

Innovatív megoldásaink arra inspirálják majd, hogy átgondolja jelenlegi ételkészítési szokásait. Még magasabbra teheti a mércét, és minden alkalommal tökéleteset alkothat – egészségesen és felelősen.

CSAK A FRISSESÉG SZÁMÍT

Óvja az élelmiszereket. Felelősségteljesen. Hűtőinket úgy terveztük, hogy sokáig megőrizzék az alapanyagok minőségét. A fejlett hőmérséklet- és páratartalom-szabályozás, valamint a különböző típusú ételek tárolásához tervezett fiókok segítenek megőrizni a zöldségek és gyümölcsök frissességét, valamint vitamin- és nedvességtartalmát. Így segítünk csökkenteni az élelmiszer-pazarlást.  

HOZZA KI A LEGTÖBBET A ZÖLDSÉGEKBŐL

Gőzsütőink pont annyi gőzt használnak a sütéshez, hogy az ételek megőrizzék természetes ízüket,  nedvességtartalmukat, valamint a vitaminokat és tápanyagokat. Gőzsütés során az ételeknek tökéletes lesz a színe és a textúrája is. Sőt, még a felmelegített maradék is olyan lesz, mintha frissen készült volna. A gőz kíméletesen, mégis gyorsabban járja át az ételt, mint a száraz forró levegő, ezért az akár 30%-kal rövidebb idő alatt elkészül. Így a környezetet is kíméli. 

CSAK EGY ÉRINTÉS A FENNTARTHATÓBB MOSOGATÁS

Az intuitív QuickSelect érintőkijelzőn szabályozhatja a mosogatási ciklus hosszát, valamint nyomon követheti, hogy mennyire takarékos a beállított program. Így egy érintéssel választhat környezetkímélőbb beállítást.

Egyszerre óvhatja környezetét, és testre szabhatja a mosogatási ciklust.

STÍLUS HOSSZÚ TÁVRA

Olyan megoldásokat kínálunk, amelyekkel újragondolhatja ruhaápolási szokásait. Az innovatív, felelős technológiáknak köszönhetően elfelejtheti az elavult szabályokat. Úgy gondoskodhat ruháiról, hogy azok hosszabb ideig megőrizzék eredeti formájukat.


Man standing beside washing machine

TISZTA, LÁGY VÍZ, ÉLÉNK SZÍNEK

Az AEG SoftWater® technológiájú mosógépek kiszűrik a nehéz fémeket (pl. kalcium és magnézium) a csapvízből, ezzel tisztítják és lágyítják azt.

A szűrt vízben alacsony hőfokon is hatékonyan tisztít a mosószer, ezért energiatakarékosabb lesz a mosás. A lágy vízben a ruhák kevésbé fakulnak, és hosszú ideig megőrzik eredeti formájukat, puhaságukat. Így hosszabb ideig hordhatja őket.

FRISSÍTSE FEL GŐZPROGRAMON, MOSÁS HELYETT

A ProSteam® technológiának köszönhetően alig hordott ruháit nem kell kimosnia, elég ha gőzben felfrissíti őket, mielőtt újra felvenné. A gőzprogram kíméli a ruhákat, energiát takarít meg, és akár 96%-kal kevesebb vizet használ. A PlusSteam® opcióval a gőzt bármely ciklus végén is lefuttathatja, ezzel jelentősen csökkentheti a gyűrődéseket.

PONTOS MOSÓSZERADAGOLÁS. PRECÍZ ÁPOLÁS.

Az AutoDose mosógépek érzékelői felmérik, hogy mennyi mosószerre és öblítőre van szükség az adott töltet mosásához. Ez a technológia megvédi a ruhákat a kifakulástól és attól, hogy az anyag elvékonyodjon, majd elszakadjon. A mosószer túladagolása ugyanis felgyorsítja a textilszálak károsodását. A precíz adagolás precíz gondoskodást jelent.