Fedezze fel

Mosogatógépek

MINDEN SAROKBA ELÉR A VÍZPERMET

Az innovatív szatelit vízkar a gép nehezen elérhető sarkaiba is eljuttatja a vizet. Ezért tökéletesen tiszta lesz minden edény, még akkor is, amikor zsúfolásig tele van a mosogatógép.

Természetes szárítás

Az AirDry funkciónak köszönhetően edényeit teljesen szárazon szedheti ki a mosogatógépből, ezért akár azonnal teríthet is velük. A ProClean™ mosogatógépek ugyanis a természetes levegőáramlást használják fel az edények szárításához. Az ajtó 10 cm-re kinyílik az utolsó szárítási fázisban, és úgy is marad, amíg kipakolja a gépet.  Ezzel időt és energiát takarít meg Önnek, az edényeit pedig foltmentesen szedheti ki a gépből.

MAKULÁTLAN TISZTASÁG

A SprayZone funkció kivételes hatékonysággal tiszítja meg az edényeket. Akár 3x hatékonyabb, mint a hagyományos programok. Tegye a legzsírosabb, legpiszkosabb edényeket a kijelölt zónába, kapcsolja be a SprayZone funkciót, a gép pedig tökéletesen megtisztítja őket előöblítés vagy áztatás nélkül.

Egyedülálló megoldás

Kényelmesen és könnyedén pakolhatja be és ki az edényeket.

AEG ComfortLift mosogatógép

Kényelem új szintre emelve

A ComfortLift mosogatógépek a világon elsőként segítenek Önnek kipakolni az edényeket. Az alsó kosarat finoman kihúzhatja és felemelheti csípő magasságig. Mivel nem kell lehajolni, sokkal könnyebb és kényelmesebb lesz bepakolni és kiszedni  az edényeket. A ComfortRails síneken simán csúsznak a kosarak, ezért a benne lévő tányérok és poharak nem koccannak össze.

Díjnyertes dizájn

A ComfortLift® mosogatógépeinkben a legújabb technológia megoldásokat díjnyertes dizájnnal párosulnak. Egyedülálló módon az alsó kosarat finoman kihúzhatja és felemelheti csípő magasságig. Mivel nem kell lehajolni, sokkal könnyebb és kényelmesebb lesz bepakolni és kiszedni  az edényeket. 

MaxiFlex

Az új, nagy kapacitású, sokféleképpen pakolható evőeszköztartó tálcán kényelmesen elférnek a nagyobb kanalak, keverőlapátok, merőkanalak is. Tökéletesen tiszta lesz minden evőeszköz.