VÁSÁRLÁSI ÚTMUTATÓ

TALÁLJA MEG A TÖKÉLETES HŰTŐSZEKRÉNYT

HOVÁ KERÜL A HŰTŐ?

Először is, mérje le mekkora helye lesz a hűtőszekrénynek.

Az AEG hűtőszekrények legalább 150 cm magasak, és 60 cm széles helyet foglalnak el. Ezeknek a modelleknek nagy a pakolóterük, sok étel elfér bennük.

Nagyon fontos, hogy ellenőrizze a kiválasztott készülék méreteit (magasság, szélesség, mélység), hogy biztosan beférjen majd a helyére. Nézze meg a teljes termékválasztékot, hogy megtalálja a tökéletes hűtőszekrényét.

AZ ÉTELEK

Milyen ételeket tart a hűtőben?

Friss gyümölcsöt és zöldséget - válasszon olyan modellt, melyben van frissen tartó rekesz, és nagyok a zöldségtároló fiókjai.

Húst és halat – érdemes olyan készüléket választani, amelyben van O fokos rekesz. Ebben sokáig friss marad a hús és a hal.

Friss tejtermékeket –ellenőrizze, hogy van-e zárt tároló az ajtózsebek között, melyet kifejezetten a gyorsan romló, finom friss tejtermékek tárolásához terveztek.

Italokat – mindenképpen legyen palacktartó rács a kiválasztott készülékben, és legyenek mozgathatók a polcai, melyeken elférnek a nagyobb palackok is.

KAPACITÁS

A hűtők kapacitását literben adjuk meg :

Egy 100 – 150 liter kapacitású készülék kiszolgál egy 1 - 2 fős családot. 
Egy 150 - 250 literes hűtőszekrényben elfér 3-4 embernek, 1 hétre elegendő élelmiszer készlete.
250 liternél nagyobb kapaciátsú hűtőszekrényt akkor érdemes választani, ha leglább 5 főre vásárol rendszeresen.

Vagy zöldséges tasakokban kifejezve:

93 literes – 5 csomag zöldség fér el benne.
200 literes – 11 csomag.
387 literes – 20 csomag.

Tipp: Figyeljen arra, hogy ne pakolja meg teljesen a hűtőszekrényét! Legyen elég hely az élelmiszerek körül, hogy szabadon mozoghasson a hűtőtérben a hideg levegő.

INTELLIGENS FUNKCIÓK

Optimális hőmérséklet  – a Coolmatic funkció gyorsan lehűti a frissen bepakolt élelmiszereket a megfelelő hőmérsékletre.
Egyenletes klíma – a DynamicAir technológia egyenletes hőmérsékletet tart fenn az egész hűtőtérben.
Biztonságosan tárolhatók a nagyobb élelmiszerek – keressen olyan készüléket, melyben extra erős biztonsági polcok vannak.
Átrendezhető ajtózsebek – a CustomFlex® rendszerű hűtőkben bármikor átrendezheti az ajtózsebeket a hűtőajtóban.
Vakáció funkció – amíg Ön nyaral, és üres a hűtőszekrény, a vakáció funkció aktiválásával 15 ºC-ra állíthatja a hűtőtér hőmérsékletét, így nem lesznek kellemetlen szagok a hűtőtérben.

ENERGIAHATÉKONYSÁG

Az energiatakarékos hűtők alacsonyabb villanyszámlát is jelentenek. A jelenleg kapható legjobb energiaosztályú modellek A+++ energiaosztályúak. Egy A++ osztályú hűtőszekrény 21%-kal kevesebb energiát fogyaszt, mint egy A+ minősítésű készülék.

Tipp: A hűtő legyen távolabb a radiátortól és a sütőtől, így még alacsonyabb lesz az energiafogyasztása.

VÁLASSZA KI HŰTŐJÉT

Az intelligens, energiatakarékos, tökéletes hőmérséklet-szabályozással rendelkező prémium hűtőszekrények között Ön is megtalálja készülékét.

Megnézem a hűtőszekrényeket