MI VAGYUNK AZ AEG

 

Azért dolgozunk, hogy újraírjuk a háztartási gépekkel kapcsolatos elvárásait. Ezért feszegetjük a hétköznapi élet határait. 1887-es berlini indulásunk óta soha nem elégedtünk meg az elég jóval, és úgy gondoljuk, hogy Önnek sem kell. Soha nem kötünk kompromisszumot háztartási készülékeink fejlesztésékor. Így tudunk megfelelni az Ön elvárásainak, miközben gondunk van környezetünkre is. Segítünk egy jobb jövő felépítésében.

 

CHALLENGE THE EXPECTED

Miért mosná ki, ha gőzben felfrissítheti?

Finomítsa, és egyszerűsítse a szabályokat! Mosás helyett frissítse fel ruháit gőzben! Ezzel nem csak vizet takarít meg, de ruhatárát és a környezetet is kíméli. Miért ragaszkodna az elavult ruhaápolási szokásokhoz, ha nem felelnek meg életstílusának?

MIÉRT VINNÉ MÉG MINDIG TISZTÍTÓBA?

Változtasson a megszokásokon! Az AEG kíméletes mosógépeiben biztonságosan moshatja kényes, finom holmijait kímélő programon. Ezek a modellek nemcsak ruhatárát, de a környezetet is óvják. Miért ragaszkodna elavult ruhaápolási szokásokhoz, ha már nem szükséges?

Miért bajlódna a pontos mosószeradagolással?

Nem kell azon gondolkoznia mennyi mosószert kell tenni a gépbe. Az AutoDose funkció minden alkalommal a megfelelő mennyiségű mosószert adagolja a mosáshoz. Így a ruhák sokáig megőrzik eredeti formájukat és színüket. Miért kötne kompromisszumot, ha sokkal több lehetősége van?

Szárítsa szárítógépben

Felejtse el az elavult ruhaápolási szokásokat. Az AEG AbsoluteCare szárítógépekben megszáríthat mindent, amit kimosott a mosógépben (igen, még a gyapjúpulóvert is). Nem kell aggódnia amiatt, hogy ruhái megsérülnek vagy összemennek. Miért ragaszkodna az elavult ruhaápolási szokásokhoz, ha nem felelnek meg életstílusának?

Miért ne lehetne mindig tökéletes?

Miért találgatná meddig kell sütni az ételt, ha a SensePro főzőlap pontosan tudja? A vezeték nélküli maghőmérő méri az étel belső hőmérsékletét, továbbítja az információt a főzőlapnak, ami ez alapján módosítja a beállításokat. Biztos lehet benne, hogy minden fogás tökéletes lesz. Miért kötne kompromisszumot, ha olyan főzőlapon is főzhet, amely igazodik az Ön igényeihez?

Miért bajlódna a pontos hőfok kitalálásával?

Csak válassza ki SteamPro sütője kijelzőjén hogy mit enne, mintha egy étteremben lenne. Készíthet angolosan, közepesen vagy jól átsült húsokat, az eredmény mindig tökéletes lesz anélkül, hogy a megfelelő hőmérséklet beállításával kellene foglalkoznia. Miért érné be egy olyan sütővel, amely nem fel meg elvárásainak, ha nem kell kompromisszumot kötnie.

MIÉRT NE VÁLTOZTATHATNA A MEGSZOKÁSOKON?

Felejtse el a megszokásokat, és nézzen más szemmel a zöldségekre! A megfelelő eszközökkel újradefiniálhatja a fogásokat, és fenntarthatóbbá teheti étkezését anélkül, hogy feláldozná az ízeket. Alakítson ki új szokásokat, amikkel a környezetterhelés is csökkenthető. Miért érné be a régivel, ha a világ változik?

Miért ne emelhetné magasabb szintre?

A ComfortLift® mosogatógépekkel még kényelmesebb a mosogatás. Az alsó kosarat csípőmagasságig felemelheti, így nem kell hajolgatnia ahhoz, hogy hozzáférjen az edényekhez. Miért kötne kompromisszumot konyhájában, ha az igényeihez is alakíthatja a készülékeket?