.

AEG mosógépek, szárítógépek és mosó-szárító gépek ajándék fürdőköntössel*

Vásároljon most AEG elöltöltős vagy felültöltős mosógépet, szárítógépet vagy mosó-szárító gépet, és egy prémium minőségű, puha fürdőköntöst kap ajándékba, melyet biztonságosan moshat vagy száríthat új AEG készülékében.

Regisztrálom vásárlásomat

Az ajándékot érvényes regisztrációval rendelkező vásárlóinknak tudjuk elküldeni. Kérjük, olvassa el figyelmesen a Promóciós feltételeket

 

 *A fürdőköntösről készült kép illusztráció. A köntös L-es méretben elérhető.

 

 

 

Az akció az alábbi termékekre vonatkozik:

Az akció részletei

 • 1
  Az akció időtartama

  2020. február 4. – április 30.

  Az ajándékot csak abban az esetben tudjuk elküldeni Önnek, ha feltölti a vásárlást igazoló számlát vagy blokkot, melynek kiállítási dátuma a fenti időszakra esik, és a bizonylaton a mosógép, a szárítógép vagy a mosó-szárító gép termékkódja, illetve vételára is szerepel.

  A regisztráció során előlegszámlát, gyűjtőblokkot, garancialevelet, szállítólevelet, rendelés visszaigazolást nem tudunk elfogadni.

 • Regisztrálja vásárlását
  2
  Regisztrálja vásárlását

  2020. május 15-ig

  Kérjük, töltse ki az online regisztrációs lapot! Töltse fel a vásárlást igazoló blokk vagy számla másolatát is, és 35 munkanapon belül megérkezik ajándékcsomagja, amennyiben regisztrációja megfelel a promóciós feltételekben leírtaknak.

 • Kiskereskedő partnereink
  3
  Kiskereskedő partnereink

  Keresse viszonteladó partnereinket!

  Az akcióban minden, Magyarország területén működő, AEG elöltöltős vagy felültöltős mosógépet, szárítógépet vagy mosó-szárító gépet forgalmazó partnerünk részt vesz.

  Kiemelt partnerek

Az AEG mosógépek óvják ruháit

Egy AEG mosógép a lehető legkíméletesebben mossa tisztára ruháit. Csak annyi vizet és energiát használ a mosáshoz, amennyire feltétlenül szükség van. A gőzprogramos AEG mosógépek víz nélkül is felfrissítik az étel- vagy parfümszagú pulóvereket, ingeket, és még a vasalásban is segítenek.

Megnézem a mosógépeket

Az AEG szárítógépek gondoskodnak ruháiról

Egy AEG szárítógépben biztonságosan száríthat meg minden holmit, ami a ruhacímke szerint mosható gépben. Az AEG szárítógépek a vasalásban is segítenek, ezzel sok időt takarítanak meg Önnek. Nem is beszélve arról, hogy a gépben szárított ruhák, törölközők és ágyneműhuzatok ellenállhatatlanul puhák lesznek.

Megnézem a szárítógépeket

Mosson és szárítson egy gépben!

Ha csak 1 készüléknek van hely, de szeretne minden nap simogatóan puha ruhába bújni, akkor válasszon mosó-szárító gépet. Az AEG DualSense mosó-szárító gépek ugyanolyan hatékonyan és kíméletesen mossák és szárítják a ruhákat, mint a különálló készülékek.

Megnézem a mosó-szárító gépket

Ajándék fürdőköntös

Az ajándék egy prémium minőségű, szürke fürdőköntös, amely egy méretben (L-es) elérhető. A köntös színe a valóságban eltérhet a grafikai megjelenítéstől.