3 év extra garancia a beépíthető készülékekre

Ha most vásárol AEG beépíthető sütőt, főzőlapot, mosogatógépet, mikrohullámú sütőt, kávéfőzőt, vákuumoló fiókot, páraelszívót, hűtőszekrényt vagy borhűtőt 3 év extra garanciát adunk ajándékba a törvényben előírt kötelező gyártói garanciaidőn felül.

 

Regisztrálom vásárlásomat

 

A garanciát érvényes regisztrációval rendelkező vásárlóinknak tudjuk elküldeni. Kérjük, olvassa el figyelmesen a Promóciós feltételeket.

Az akcióban résztvevő beépíthető konyhai készülékek

Az akció részletei 

 • 1
  Az akció időtartama

  2023. február 23. - május 31.

   

  Az extra garanciát igazoló dokumentumot csak abban az esetben tudjuk elküldeni Önnek, ha Ön feltölti a vásárlást igazoló számlát vagy blokkot, melynek kiállítási dátuma a fenti időszakra esik, és a bizonylaton a beépíthető sütő, főzőlap, mosogatógép, mikrohullámú sütő, kávéfőző, vákuumoló fiók, páraelszívó, hűtőszekrény vagy borhűtő termékkódja, illetve vételára is szerepel.

  A regisztráció során előlegszámlát, nyugtát, gyűjtőblokkot, garancialevelet, szállítólevelet, rendelés visszaigazolást nem tudunk elfogadni.

 • Regisztrálja vásárlását
  2
  Regisztrálja vásárlását

  2023. június 30-ig

   

  Kérjük, töltse ki az online regisztrációs lapot! Adja meg nevét és e-mail címét, töltse fel a vásárlást igazoló blokk vagy számla másolatát, valamint a készülék adattáblájáról készült fényképet. Az érvényes regisztrációt követően 5 munkanapon belül, e-mail-ben küldjük el az extra garanciát igazoló dokumentumot. 

   

  Kérjük, ellenőrizze a postaládájában a levélszemét (SPAM) mappát is, mivel előfordulhat, hogy az igazolást tartalmazó e-mail oda érkezik.

 • Kiskereskedő partnereink
  3
  Kiskereskedő partnereink

   

   

  Az akcióban minden, Magyarország területén működő, AEG beépíthető sütőt, főzőlapot, mosogatógépet, mikrohullámú sütőt, kávéfőzőt, vákuumoló fiókot, páraelszívót, hűtőszekrényt vagy borhűtőt forgalmazó partnerünk részt vesz.

   

  Kiemelt partnereink

AEG sütők: fedezze fel a gőz erejét

Egy AEG gőzsütőben könnyedén készíthet professzionális minőségű fogásokat. A különböző gőzprogramokon finomabb és egészségesebb ételeket süthet. A maghőmérő segítségével minden falat pont annyira sül át, amennyire Ön szeretné. A legmagasabb felszereltségű sütőkben akár szuvidolhat is. Az extra nagyméretű sütőtérben többféle ételt is megsüthet egyszerre a családi vagy baráti összejövetelekre. És még sok más professzionális funkciót talál az AEG sütőkben, melyek segítségével magasabb szintre emelheti konyhaművészetét.

AEG főzőlapok: tökéletes partner a konyhában

A sokoldalú AEG indukciós főzőlapok a keze alá dolgoznak, mintha lenne egy saját segédje a konyhájában. Azonnal reagálnak a hőfokozat változtatására és jelzik, hogy mennyi ideje főzi az ételt. Akár össze is kapcsolhatja a zónákat*, ha nagyobb főzőfelületre van szüksége. Bizonyos modellek figyelnek rá, hogy ne fusson ki a főzővíz*, vagy hogy minden pillanatban egyenletes legyen a hőmérsékelt* a serpenyőben. A világon egyedülálló módon a SensePro 9000 főzőlap még egy vezeték nélküli maghőmérővel* is segít tökéletesre sütni a halat vagy a húst.

 

*Csak bizonyos modellekben.

AEG mosogatógépek: energiatakarékosság magasabb szinten

Az AEG mosogatógépekben tökéletesen tiszta és cseppmentes lesz minden edény. A lábasok és tányérok mellett a törékeny üvegpoharakat is berakhatja egy AEG készülékbe. Ezek a mosogatógépek ráadásul rendkívül takarékosak is. A QuickSelect® kezelőfelületen egy érintéssel beállíthatja a legenergiatakarékosabb programot.* Sőt, a szárítási ciklus végén automatikusan kinyílik a mosogatógép ajtaja, és a gép a természetes levegőáramlást használja az edények végső szárításához, amivel szintén energiát spórol.

 

*Csak bizonyos modellekben.