Beépíthető sütő + főzőlap = ráadás 5 részes edényszett

Vásároljon most együtt AEG beépíthető sütőt és AEG főzőlapot, mi pedig ajándékba adunk Önnek egy 5 részes, prémium minőségű AEG edényszettet. 

 

Regisztrálom vásárlásomat

 

Az ajándékot érvényes regisztrációval rendelkező vásárlóinknak tudjuk elküldeni. Kérjük, olvassa el figyelmesen a Promóciós feltételeket.


FIGYELEM: Az ajándék kizárólag abban az esetben jár, ha a beépíthető sütő és a főzőlap termékkódja, vételára egyazon számlán vagy blokkon szerepel. Az ajánlat bármely AEG beépíthető sütőre és AEG főzőlapra érvényes, azok együttes vásárlása esetén.

Az akció részletei

 • 1
  Az akció időtartama

  2020. október 28. – 2021. február 02.

   

  Az ajándékot csak abban az esetben tudjuk elküldeni Önnek, ha feltölti a vásárlást igazoló számlát vagy blokkot, melynek kiállítási dátuma a fenti időszakra esik, és a bizonylaton a sütő és főzőlap termékkódja, illetve vételára is szerepel.

  A regisztráció során előlegszámlát, gyűjtőblokkot, garancialevelet, szállítólevelet, rendelés visszaigazolást stb. nem tudunk elfogadni.

 • Regisztrálja vásárlását
  2
  Regisztrálja vásárlását

  2021. február 16-ig

   

  Kérjük, töltse ki az online regisztrációs lapot! Töltse fel a vásárlást igazoló blokk vagy számla másolatát is, és 35 munkanapon belül megérkezik ajándékcsomagja, amennyiben regisztrációja megfelel a promóciós feltételekben leírtaknak.

 • Kiskereskedő partnereink
  3
  Kiskereskedő partnereink

   


  Az akcióban minden, Magyarország területén működő, AEG beépíthető sütőt és főzőlapot forgalmazó partnerünk részt vesz.

   

  Kiemelt partnereink

SZAFTOS ÉS ZAMATOS FOGÁSOK, MINDEN ALKALOMMAL

A gőzprogramon az ételek íze teltebb, intenzívebb lesz, és megőrzik ropogós vagy roppanós állagukat. A kenyér jobban megemelkedik, a csirke zamatos és szaftos marad, a zöldségek megőrzik élénk színüket. Az AEG gőzsütők Steamify® funkciója automatikusan beállítja a megfelelő mennyiségű gőzt az étel elkészítéséhez. Önnek csak a kívánt hőmérsékletet kell beállítania, a többit rábízhatja sütőjére. 

Megnézem a gőzsütőket

Süssön úgy, mint a profi séfek

Bárhogy szeret sütni, és legyen bármi a kedvenc étele, az AEG sütőket éppen Önnek terveztük. Az intelligens technológiai megoldásoknak köszönhetően minden AEG sütőben könnyedén készíthet fantasztikusan finom ételeket. A húsoktól a süteményekig egyenletesen sül át minden falat. Ha maghőmérővel rendelkező sütőt választ, pontosan nyomon követheti az étel belső hőmérsékletét, így az pont olyan lesz, ahogy Ön szereti – akár angolosan, akár jól átsütve szereti a húst.

Megnézem a sütőket

A főzőlap, amely megfelel elképzelésinek

Az AEG főzőlapok segítenek Önnek, hogy a legjobbat hozza ki minden ételből. Az indukciós főzőlapon gyorsan elkészíthet bármilyen ételt, ráadásul nagyon egyszerűen tisztán tarthatja. A precíz hőfok szabályozás miatt alacsony hőfokon közvetlenül a lábosban is olvaszthat csokoládét (gőzfürdő nélkül), vagy magas hőfokon ropogósra sütheti a kacsamellet. A híd funkciós indukciós főzőlapokon összekapcsolhatja a főzőzónákat, így egy mozdulattal létrehozhat egy nagy főzőfelületet. Az elektromos főzőlapok több körös főzőzónáin kisebb és nagyobb edényekben is főzhet hőveszteség nélkül. A gázfőzőlapok egyszerűen kezelhetők és gyorsan reagálnak a hőfokozat változtatására.

Megnézem a főzőlapokat

A főzőlap irányítja az elszívót

A Hob2Hood rendszerű főzőlapok vezeték nélküli kapcsolaton keresztül, automatikusan irányítják a Hob2Hood rendszerű páraelszívókat. Amikor bekapcsolja főzőlapot, bekapcsolódik a páraelszívó is. S miközben főz, az elszívás intenzitása a főzőlapon beállított legmagasabb hőfokozathoz igazodik – anélkül, hogy egy ujjal is megérintené a páraelszívót.

Megnézem a Hob2Hood rendszerű főzőlapokat