Köszönjük, hogy értékelte AEG készülékét!

Már csak pár lépésre van attól, hogy megkapja az AEG konyhai mérleget. 

Kérjük, töltse ki az alábbi mezőket, adja meg szállítási címét, és töltse fel az értékelést igazoló képernyőfotót.

FONTOS! Az értékelésről készült képernyőfotón a saját neve (keresztnév vagy annak valamilyen beazonosítható beceneve) szerepeljen. Amennyiben a feltöltött fotón szereplő név nem azonos a regisztráció során megadott névvel, a regisztráció érvénytelennek minősül.

A regisztrációt követő 28 munkanapon belül elküldjük az ajándékcsomagot, amennyiben a regisztrációja megfelel a Promóciós feltételekben foglaltaknak. 

Az ajándékot futárszolgálat kézbesíti. Ha 35 munkanapon belül nem érkezik meg Önhöz, kérjük, jelezze nekünk a marketing@livingroup.hu  e-mail címen.

A regisztrációval és adatai megadásával elfogadja a Promóciós feltételeket és az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat. Kérjük, a regisztráció megkezdése előtt olvassa el figyelmesen.

A regisztráció során feliratkozhat hírlevelünkre is, így

• Első kézből értesülhet új termékeinkről, szolgáltatásainkról, az akcióinkról és promóciós ajánlatainkról.
• Előre jelezzük, hogy mikor, milyen rendezvényen veszünk részt, ahol Önt is izgalmas főzőshow-val vagy más meglepetésekkel várunk!
• Részt vehet azokban a nyereményjátékokban, melyeket csak hírlevél olvasóinknak szervezünk.

A hírlevélre való feliratkozással hozzájárul ahhoz, hogy a regisztráció során megadott e-mail címére az adatkezelési tájékoztatóban meghatározottak szerint kereskedelmi és marketing tartalmú információkat küldjünk.

A promócióval kapcsolatos észrevételeit, esetleges panaszát a promóció végétől számított 30 napon belül, szintén a marketing@livingroup.hu  e-mail címen teheti meg.