.

Írja meg mit gondol készülékéről
és nyerjen ultrahangos folteltávolító tollat!

Mondja el mit gondol új AEG készülékéről! Ezzel megkönnyítheti mások választását, nekünk pedig segít abban, hogy még jobb gépeket tervezzünk. Pozitív és negatív észrevételei is fontosak. 

Ha megosztja velünk véleményét, automatikusan részt vesz egy sorsoláson, és megnyerheti az egyik AEG ultrahangos folteltávolító tollat

Minden héten kisorsolunk egy szerencsés nyertest. 


Szabályzat és részvételi feltételek

Folttisztítás egyszerűen és kíméletesen

A makacs foltokat sokszor nehéz kiszedni a ruhákból. Ráadásul, amikor kézzel próbáljuk dörzsölni a foltot, roncsolhatjuk a finomabb anyagok szövegtszálait. Az AEG ultrahangos folteltávolító toll segít kíméletesen eltávolítani a legmakacsabb szennyeződéseket is. A kávé, a csokoládé, a vörösbor, a rúzs, a ketchup és a sárfoltok is eltűnnek a ruháról, ha mosás előtt kezeli a foltot az ultrahangos tollal. Kenje be vízben oldott tisztítószerrel a foltot, majd dolgozza bele az ultrahangos tollal a szövetszálakba. Az ultrahang segítségével a tisztítószer eljut a szennyeződéshez, és közben nem roncsolódik az anyag.

Hogyan írhat értékelést?

 • .
  1
  Keresse meg készülékét

  Keresse meg készülékét weboldalunkon, majd kattintson a kép jobb oldalán a csillagok mellett látható számra. Így azonnal eljut az oldal aljára, ahol a "Számít a véleménye" blokkban a csillagokra kattintva megkezdheti az értékelést.

 • .
  2
  Írja meg véleményét

  Minél személyesebb véleményt ír, annál inkább segít másoknak a választásban. Legyen az a készülék kezelhetősége, tisztán tartása, külseje, vagy bármilyen, a használat során szerzett élménye.

 • .
  3
  Figyelje e-mail fiókját

  A sorsoláson minden értékelés írója részt vesz, amennyiben véleménye megfelel a közzétételi előírásoknak. Minden héten csütörtökön, e-mail-ben értesítjük a heti sorsolás szerencsés nyertesét. Kérjük, nézze meg spam mappáját is.

Köszönjük, és sok szerencsét kívánunk!

Szabályzat és részvételi feltételek