.

Írja meg mit gondol készülékéről
és nyerjen 5 részes edényszettet!

Mondja el mit gondol új AEG készülékéről az alábbi oldalon! Ezzel megkönnyítheti mások választását, nekünk pedig segít abban, hogy még jobb gépeket tervezzünk. Pozitív és negatív észrevételei is fontosak. 

Ha megosztja velünk véleményét, automatikusan részt vesz egy sorsoláson, és 5 részes edényszettet nyerhet.

Minden héten kisorsolunk egy szerencsés nyertest. 


Szabályzat és részvételi feltételek

Főzzön mindig finomat

Az igazán finom ételek elkészítéséhez friss alapanyagokra, jó receptekre és megfelelő eszközökre van szükség. Mi egy prémium minőségű, 5 részes* edényszettel segítünk önnek abban, hogy a főzés minden nap igazi élmény legyen. A rozsdamentes acél edényeket indukciós, elektromos vagy gázfőzőlapján is használhatja. Ha szeret sütni és főzni, de nem mindig tudja pontosan, mit enne, örömmel adunk néhány ötletet. Böngésszen Főzzön velünk rovatunkban, ahol különféle előételek, levesek, főételek
és desszertek receptjeivel várjuk. Minden recepthez megtalálja a bevásárlólistát, és pontosan leírtuk az elkészítés módját.

 

* Az edényszett tartalma egy 16 és egy 20 cm átmérőjű fazék fedővel, valamint egy 24 cm átmérőjű serpenyő.

Hogyan írhat értékelést?

 • .
  1
  Keresse meg készülékét

  Kattintson ide, és kövesse az útmutatást. 
  Vagy keresse meg készülékét weboldalunkon, majd kattintson a kép jobb oldalán a csillagok mellett látható számra. Így azonnal eljut az oldal aljára, ahol a "Számít a véleménye" blokkban a csillagokra kattintva megkezdheti az értékelést.

 • .
  2
  Írja meg véleményét

  Minél személyesebb véleményt ír, annál inkább segít másoknak a választásban. Legyen az a készülék kezelhetősége, tisztán tartása, külseje, vagy bármilyen, a használat során szerzett élménye.

 • .
  3
  Figyelje e-mail fiókját

  A sorsoláson minden értékelés írója részt vesz, amennyiben véleménye megfelel a közzétételi előírásoknak. Minden héten csütörtökön, e-mail-ben értesítjük a heti sorsolás szerencsés nyertesét. Kérjük, nézze meg spam mappáját is.

Köszönjük, és sok szerencsét kívánunk!

Szabályzat és részvételi feltételek