AEG konyha dizájn verseny

A versenyre stílusos, innovatív dizájn terveket várunk, európai konyhastúdiós partnereinktől.

Nevezni a https://kitchendesign.aeg.com/ oldalon lehet.

Meghirdetjük éves AEG dizájnpályázatunkat, melyre konyhastúdiók, tervezők és belsőépítészek jelentkezését várjuk. A díjazottak munkáját nagyszerű nyereményekkel honoráljuk. Többek között AEG készülékek, főzőprogramok és egy madridi hétvége várja a nyerteseket. A versenyre olyan konyhatervekkel lehet jelentkezni, melyeken megjelennek az AEG beépíthető készülékek. A pályázatokat 2019. szeptember 30-áig lehet benyújtani.

Legyen Ön is a nyertesek között, képviselje a magyar konyhatervező szakmát!

A tervezőket arra ösztönözzük, bátran mutassák meg a konyhagépek inspirálta egyéni látásmódjukat. Kíváncsiak vagyunk arra, hogy az ételkészítés különböző szakaszaiban, véleményük szerint hogyan jelenik meg az élmény, ami a dizájn és funkcionalitás szimbiotikus kapcsolatát fejezi ki.

A 2018-as verseny nyertese Remy Blom, a Hollnad Kitchen Studio-ból. Az összes tavalyi pályamű a zsűri értékelési szempontjaival együtt megtekinthető a verseny weboldalán.

“A mérce nagyon magasra került tavaly. Izgatottan várjuk a 2019-es verseny pályamunkáit.” - mondta Thomas Gardner, zsűritag, az Electrolux terméktervezője.

Érdemes megnézni a tavalyi pályaműveket a zsűri értékeléseivel együtt. Ezekből egyértelműen látható, hogy melyek a legfontosabb értékelési szempontok. 2019-ben bónusz pontot kapnak azok a pályaművek, amelyeken nem csupán az jelenik meg, hogy a készülékek támogatják az emberi interakciót és magasabb szintre emelik a felhasználói élményt, hanem ezen túlmenően a konyhát egy gazdag és sokoldalú helyszínként definiálják, mely hatással van otthon töltött időnkre.

A pályázatra professzionális konyha tervezők és dizájnerek jelentkezhetnek, akik AEG készülékeket integrálnak a konyha tervbe. A pályaműveket szeptember 30-áig lehet benyújtani. A pályaművet a https://kitchendesign.aeg.com/ oldalon keresztül lehet beadni, ahol megtalálható a részletes pályázati kiírás is.

Az Electrolux egy jobb életért dolgozik. Folyamatosan kutatja a jó ízek titkát, fejleszti ruhaápolási megoldásait, és közben azon is dolgozik, hogy világszerte fogyasztók milliói egyszerűen és kényelmesen tarthassák tisztán otthonukat. Vezető, globális készülékgyártó és forgalmazó vállalatként minden cselekedetünket vásárlóink igényei határozzák. Évente több mint 60 millió háztartási és professzionális készüléket értékesítünk több mint 150 országban, különböző márkaneveink, többek között Electrolux, az AEG és a Frigidaire néven. 2018-ban az árbevétel 124 milliárd svéd korona volt, alkalmazottainak száma pedig 54.000.

További információ: www.electroluxgroup.com.