A mosást megkönnyítő technológiák és formatervezés új hajnala

A technológia és a dizájn új hajnala

Egy forradalmian új megközelítés kedvenc ruhái ápolásában. Az AEG innovatív módon ötvözi a fogyasztói igényeket a tudománnyal, és a mosást a ruhák egyszerű tisztításán túlmutató élménnyé változtatja. A legfinomabb szövetekből készült ruhái is biztonságban lesznek, mert az új technológiai megoldások valóban óvják a szövetszálakat, a színeket és a finom textúrákat.

Egy kíméletesen mosott selyemblúzt viselő nő

Intuitív innováció, stílusos dizájn

Egyedülálló élmény várja. A kiváló minőség és a fejlett technika találkozása a német dizájnnal semmihez sem hasonlítható innovációhoz vezet. Az új AEG mosógépek és szárítógépek nem csupán újratervezett készülékek. Rajtuk keresztül magát a ruhaápolást terveztük újra. Mert az AEG mindig egy lépéssel előrébb jár.

Közelkép egy botmixer vezérlőtárcsájáról
 • Az új mosógép és szárítógép kiegészítő stílusjegyeit bemutató animáció
  1
  Tökéletes párosítás

  Stílusos dizájn, szimmetria, és egymást kiegészítő formák. Az új mosógépek és szárítógépek tökéletes párokat alkotnak dizájnban és ruhaápolásban egyaránt.

 • A gép üvegajtaján az elegáns turbinaeffektust bemutató animáció
  2
  Prémium stílus

  Finoman ívelt, prémium felületek, ergonomikus és funkcionális dizájn, ellenálló fém formájában - mert a technológia is tehet gyönyörű.

 • A digitális vezérlőpanel szimmetriáját bemutató animáció
  3
  Intelligens vezérlés

  Vegye kezébe a teljes irányítást a könnyen kezelhető, rendkívül érzékeny és kifinomult kezelőfelület és programválasztó gomb segítségével.

Minden sorozathoz egyedi technológia

Minden egyes mosógép- és szárítógép-sorozatunknak hasznára válik saját egyedi technológiája. Minden egyes készülékcsalád eggyel magasabb szintet képvisel a textilápolás terén, mint az alacsonyabb sorozatba tartozó modellek. A legjobb eredmények elérése érdekében javasoljuk, hogy mosógépét a hozzá illő szárítógéppel párosítja össze. Nyerő páros, amely garantáltan átalakítja otthoni ruhaápolási szokásait.

Mosógépkínálatunk

Fedezze fel mosógépkínálatunkat

Egy fekete ruha 30 fokon történő mosás előtt és után láthatóan nem veszített a színéből

A kis fekete ruha őre

Az AEG új, 9000-es sorozatú mosógépei úttörő megoldást kínálnak a textilápolásban. A világon elsőként alkalmazott SoftWater technológiának köszönhetően az intelligens, ioncserélő vízlágyító szűrő nátriumionokkal váltja fel a vízkeménységért felelős ionokat, s ezáltal biztosítja a tiszta és lágy vizet. Ilyen vízben a mosószerek eleve hatékonyabban oldódnak fel, és végre akár 30 fokon is elérhető a 60 fokos mosás tisztító ereje, a színek fakulása nélkül!

Közelkép a 9000-es sorozatú mosógép vezérlőtárcsájáról
 • Az AEG 6000-es sorozata ProSense® technológiával
  A 6000-es sorozat ProSense® technológiával

  Az intelligens szenzorok automatikusan érzékelik a töltet méretét, optimalizálják a mosási ciklus végrehajtásához szükséges időt, valamint a víz- és energiaszükségletet. Akár teli töltet, akár csak egy ing, a ruhákat sohasem mossa túl.

  A 6000-es sorozat mosógépeinek megtekintése

 • A 7000-es sorozat ProSteam® technológiával
  A 7000-es sorozat ProSteam® technológiával

  Új, nagy teljesítményű ProSteam® technológiánknak köszönhetően, amely a mosási ciklust gőzzel egészíti ki, puhává varázsolja, felfrissíti és ápolja a ruhákat, kevesebb időt kell vasalással töltenie.

  A 7000-es sorozat mosógépeinek megtekintése

 • A 8000-es sorozat ÖKOMix technológiával
  A 8000-es sorozat ÖKOMix technológiával

  Ez az első olyan mosási technológia, amely teljesen egyenletesen oszlatja el a mosószert és az öblítőt, lehetővé téve, hogy minden finom szálat elérjenek, megtisztítsanak és ápoljanak.

  A 8000-es sorozat mosógépeinek megtekintése

Szárítógép-kínálatunk

Ismerje meg az összes szárítógépünket

Két összement gyapjúpulóver összehasonlítása az AEG AbsoluteCare® rendszerével kezelt gyapjúpulóverrel, amely egyáltalán nem változott

A gyapjúpulóverek védelmezője

Eddig soha nem merte betenni a szárítógépbe gyapjú- és selyemruháit vagy kabátjait? Most a testre szabott szárító programoknak köszönhetően beletehet mindent, amit kimos, még a legkényesebb textilanyagokat is. Az AbsoluteCare® rendszerrel felszerelt 8000-es sorozatú szárítógépeink speciális gyapjúprogramja utánozza a fektetve szárítás kíméletességét, így kedvenc, csak kézzel mosható pulóverét beteheti a szárítógépbe, garantáltan nem fog összezsugorodni.

A 8000-es sorozat szárítógépei
 • Az AEG 6000-es sorozata ProSense® technológiával
  A 6000-es sorozat ProSense® technológiával

  A nedvesség- és hőmérséklet-érzékelők minden egyes töltet mérete alapján automatikusan beállítják a szárítási időt és az energiafogyasztást, így lehetővé válik az állag megőrzése és a túlszárítás elkerülése.

  A 6000-es sorozat szárítógépeinek megtekintése

 • A 7000-es sorozat SensiDry® technológiával
  A 7000-es sorozat SensiDry® technológiával

  A nedvesség fele olyan magas hőmérsékleten vonódik ki a textilanyagokból, mint a hagyományos szárítógépekben, így nincsenek kitéve szükségtelen hőhatásnak, és napról napra újnak látszanak és érződnek.

  A 7000-es sorozat szárítógépeinek megtekintése

 • A 8000-es sorozat AbsoluteCare® rendszere
  A 8000-es sorozat AbsoluteCare® rendszere

  Szárítsa bátran a kényes gyapjút, selymet és kabátokat a különleges programokkal, amelyek minden anyagtípushoz alkalmasan választják meg, és pontosan vezérlik a szárítódob mozgását és hőmérsékletét.

  A 8000-es sorozat szárítógépeinek megtekintése

Selyemblúz arany nyaklánccal kiegészítve

Kihívást jelentő, idejétmúlt mosási szokások

Ha arra vágyik, hogy ruhái mosásról mosásra olyan jó állapotban legyenek, mint új korukban, új alapokra kell helyeznie a mosógépébe és szárítógépébe vetett bizalmat. Az AEG készülékeivel végre bízhat benne, hogy kimossák és megszárítják még a legkényesebb selyem és gyapjú ruhaneműit vagy vízhatlan kabátjait is, anélkül, hogy tönkretennék őket.