.

3 év extra garancia az AEG  mosógépekre, szárítógépekre és mosó-szárító gépekre

AEG elöltöltős vagy felültöltős mosógép, szárítógép vagy mosó-szárító gép vásárlása esetén 3 év extra garanciát adunk ajándékba az 1 éves gyári garanciaidőn felül.

Regisztrálom vásárlásomat

A garanciát érvényes regisztrációval rendelkező vásárlóinknak tudjuk elküldeni. Kérjük, olvassa el figyelmesen a Promóciós feltételeket.

Az akció részletei

 • 1
  Az akció időtartama

  2019. augusztus 22. – 2020. január 17.

  Az extra garanciát igazoló dokumentumot csak abban az esetben tudjuk elküldeni Önnek, ha Ön feltölti a vásárlást igazoló számlát vagy blokkot, melynek kiállítási dátuma a fenti időszakra esik, és a bizonylaton a mosógép, szárítógép vagy mosó-szárító gép termékkódja, illetve vételára is szerepel.

  A regisztráció során előlegszámlát, nyugtát, gyűjtőblokkot, garancialevelet, szállítólevelet, rendelés visszaigazolást nem tudunk elfogadni.

 • Regisztrálja vásárlását
  2
  Regisztrálja vásárlását

  2020. január 31-ig

  Kérjük, töltse ki az online regisztrációs lapot! Adja meg nevét és e-mail címét, töltse fel a vásárlást igazoló blokk vagy számla másolatát, valamint a készülék adattáblájáról készült fényképet. Az érvényes regisztrációt követően 5 munkanapon belül, e-mail-ben küldjük el az extra garanciát igazoló dokumentumot. 

  Kérjük, ellenőrizze a postaládájában a levélszemét (SPAM) mappát is, mivel előfordulhat, hogy az igazolást tartalmazó e-mail oda érkezik.

 • Kiskereskedő partnereink
  3
  Kiskereskedő partnereink

  Az akcióban minden, Magyarország területén működő, AEG mosógépet, szárítógépet vagy mosó-szárító gépet forgalmazó partnerünk részt vesz.

  Kiemelt partnereink

Hogyan gondoskodnak az AEG mosógépek ruháiról?

Az AEG mosógépek minden ruhát a lehető legkíméletesebben mosnak tisztára. Nem mosnak indokolatlanul sokáig egy ruhadarabot sem, ezért féltett holmijai sokáig úgy néznek ki, mintha újak lennének. Ráadásul minimális mennyiségű energiát fogyasztanak, így nem csak ruháira, hanem a környezetre is vigyáznak.

Megnézem a mosógépeket

Ruháira szabott védelem

Az AEG AbsoluteCare® szárítógépek a ruhák anyagához igazítják a dob mozgását és a hőfokot. Válassza a ruhák különleges anyagának megfelelő programot (gyapjú, selyem, outdoor), és minden holmi megőrzi minőségét és megtartja eredeti formáját. A ruhák nem mennek össze, és kevésbé gyűrődnek. Sokszor vasalni sem kell őket – vagy csak sokkal rövidebb ideig.

Megnézem a szárító gépeket

Mosson és szárítson egy gépben

Ha szeretne minden nap simogatóan puha ruhába bújni, de csak 1 készüléknek van hely, válasszon mosó-szárító gépet. Az AEG DualSense mosó-szárító gépek ugyanolyan hatékonyan és kíméletesen mossák és szárítják a ruhákat, mint a különálló készülékek. Ezekre a modellekre rábízhatja a címke szerint csak kézzel mosható ruháit is, és a teregetéssel sem kell foglalkoznia.

Megnézem a mosó-szárító gépeket