.

.

3 év extra garancia a beépíthető készülékekre

Ha most vásárol AEG beépíthető sütőt, főzőlapot, mosogatógépet, páraelszívót, hűtőszekrényt, fagyasztószekrényt, kombinált hűtő-fagyasztót, mikrohullámú sütőt vagy kávéfőzőgépet 3 év extra garanciát kap ajándékba, a gyári garancián felül. 

Regisztrálom vásárlásomat

A garanciát érvényes regisztrációval rendelkező vásárlóinknak tudjuk elküldeni. Kérjük, olvassa el figyelmesen a Promóciós feltételeket.

Az akció részletei

 • 1
  Az akció időtartama

  2018. október 10. – 2019. február 10.

  Az extra garanciát igazoló dokumentumot csak abban az esetben tudjuk elküldeni Önnek, ha a vásárlást igazoló számla vagy blokk kiállításának dátuma a fenti időszakra esik, valamint a bizonylaton a beépíthető sütő, főzőlap, mosogatógép, páraelszívó, hűtőszekrény, fagyasztószekrény, kombinált hűtő-fagyasztó, mikrohullámú sütő vagy kávéfőzőgép termékkódja, illetve vételára is szerepel.

  A regisztráció során előlegszámlát, gyűjtőblokkot, garancialevelet, szállítólevelet, rendelés visszaigazolást nem tudunk elfogadni.

 • Regisztrálja vásárlását
  2
  Regisztrálja vásárlását

  2019. február 28-ig

  Kérjük, töltse ki az online regisztrációs lapot!
  Adja meg nevét és e-mail címét, töltse fel a vásárlást igazoló blokk vagy számla másolatát, valamint a készülék adattáblájáról készült fényképet. Az érvényes regisztrációt követően 5 munkanapon belül, e-mail-ben küldjük el az extra garanciát igazoló dokumetumot, amennyiben regisztrációja megfelel a Promóciós feltételeknek.

  Kérjük, ellenőrizze a postaládájában a levélszemét (SPAM) mappát is, mivel előfordulhat, hogy az igazolást tartalmazó e-mail oda érkezik.

 • Kiskereskedő partnereink
  3
  Kiskereskedő partnereink

  Keresse viszonteladó partnereinket!

  Az akció csak a promócióban résztvevő partnereinknél megvásárolt AEG beépíthető sütőkre, főzőlapokra, mosogatógépekre, páraelszívókra, hűtőszekrényekre, fagyasztószekrényekre, kombinált hűtő-fagyasztókra, mikrohullámú sütőkre valamint kávéfőzőgépre vonatkozik. Kérjük, ellenőrizze, hogy az Ön kereskedője részt vesz-e az akcióban.

  Viszonteladó partnereink

AEG főzőlapok

Válasszon olyan modellt, amelyen örömmel főz. Új AEG főzőlapja a legmodernebb technológiai megoldásokkal segít Önnek, hogy a legjobbat hozza ki minden ételből. Egy indukciós főzőlapon gyorsan elkészíthet bármilyen ételt, ráadásul nagyon egyszerűen tisztán tarthatja. A precíz hőfok szabályozás miatt alacsony hőfokon közvetlenül a lábosban is olvaszthat csokoládét (gőzfürdő nélkül), vagy magas hőfokon ropogósra sütheti a kacsamellett. A híd funkciós indukciós főzőlapokon összekapcsolhatja a főzőzónákat, amely ideális, ha speciális formájú, vagy nagy méretű edényben főz.

Az elektromos főzőlapok több körös főzőzónáin kisebb és nagyobb edényekben is főzhet hőveszteség nélkül.

A gázfőzőlapok egyszerűen kezelhetők és gyorsan reagálnak a hőfokozat változtatására. 

AEG sütők

Minden AEG sütő energiatakarékos (A, A+ energiaosztályúak), és egyenletesen süt meg minden hússzeletet valamint aprósüteményt. Ha ennél is többre vágyik, válasszon gőzfunkciós vagy gőzprogramos AEG sütőt. Ezekben a modellekben a gőz és a forró levegő együtt felejthetetlenül finomra süt minden ételt. A SteamBake sütőkben az extra gőz funkció segít még finomabb süteményeket és húsokat készíteni, a kombinált gőzsütőkben pedig sokféle gőzprogram segít Önnek a zöldségek, sültek, rakott ételek vagy akár a kenyerek elkészítésében.

AEG beépíthető mosogatógépek

Az AEG mosogatógépek víz- és energiatakarékosan mosnak tökéletesen tisztára minden edényt. A ProClean™ mosogatógépekben van egy szatelit szórókar is, mely gondoskodik róla, hogy a vízsugár mindenhová eljusson, még a gép nehezen elérhető sarkaiba is. Ezért makulátlanul tiszta lesz minden edény, bárhogyan is pakolta be őket a gépbe. Ezekbe a modellekbe a törékeny üvegpoharakat is bepakolhatja. A felső kosárban gumigyűrűk fogják finoman a poharak szárát, miközben a kelyhek stabilan ülnek a puha gumitüskéken. Mivel nem borulnak fel a gépben, nem is repednek meg vagy törnek össze.

AEG beépíthető hűtőszekrények

Az AEG Intelligens NoFrost hűtőszekrényeiben egyenletes a hőmérséklet és állandó a páratartalom, ezért a friss élelmiszerek hosszabb ideig megőrzik természetes ízüket. A kelkáposztától az uborkáig minden alapanyag tovább marad friss. A tágas zöldségtároló fiókba egyszerre nagyobb mennyiségű élelmiszert is bepakolhat, így mindig van hely az alapanyagok megfelelő tárolásához. Sőt, bizonyos modellek ajtajában egy tárolórendszer (Custom Flex™) segít, hogy a hűtőajtó pakolóterét is maximálisan kihasználhassa. Könnyedén átpakolhatja a különböző méretű tárolókat annak megfelelően, hogy éppen mit akar bennük tartani.