3 év extra garancia ajándékba az AEG  mosógépekre és szárítógépekre 

AEG mosógép, szárítógép vagy mosó-szárító gép vásárlása esetén 3 év extra garanciát adunk ajándékba a törvényben előírt kötelező gyártói garanciaidőn felül.

 

Regisztrálom vásárlásomat

 

A garanciát érvényes regisztrációval rendelkező vásárlóinknak tudjuk elküldeni. Kérjük, olvassa el figyelmesen a Promóciós feltételeket.

Az akcióban résztvevő modellek

Az akció részletei

 • 1
  Az akció időtartama

  2022. augusztus 02. - december 31.

   

  Az extra garanciát igazoló dokumentumot csak abban az esetben tudjuk elküldeni Önnek, ha Ön feltölti a vásárlást igazoló számlát vagy blokkot, melynek kiállítási dátuma a fenti időszakra esik, és a bizonylaton a mosógép, szárítógép vagy mosó-szárító gép termékkódja, illetve vételára is szerepel.

  A regisztráció során előlegszámlát, nyugtát, gyűjtőblokkot, garancialevelet, szállítólevelet, rendelés visszaigazolást nem tudunk elfogadni.

 • Regisztrálja vásárlását
  2
  Regisztrálja vásárlását

  2023. január 15-ig

   

  Kérjük, töltse ki az online regisztrációs lapot! Adja meg nevét és e-mail címét, töltse fel a vásárlást igazoló blokk vagy számla másolatát, valamint a készülék adattáblájáról készült fényképet. Az érvényes regisztrációt követően 5 munkanapon belül, e-mail-ben küldjük el az extra garanciát igazoló dokumentumot. 

  Kérjük, ellenőrizze a postaládájában a levélszemét (SPAM) mappát is, mivel előfordulhat, hogy az igazolást tartalmazó e-mail oda érkezik.

 • Kiskereskedő partnereink
  3
  Kiskereskedő partnereink

   

   

  Az akcióban minden, Magyarország területén működő, AEG mosógépet, szárítógépet vagy mosó-szárító gépet forgalmazó partnerünk részt vesz.

   

AEG mosógépek: tökéletes megjelenés mindennap

Legyen elegáns nap mint nap könnyedén. Az AEG mosógépek segítenek formában tartani ingjeit, blúzait, ezért kevesebb időt kell vasalással töltenie. A ProSteam®* technológiának köszönhetően a mosóprogramot kiegészítheti egy gőzciklussal, mely kisimítja a gyűrődéseket. A kevesebb vasalás miatt ruhái kevésbé lesznek viseltesek, ezért hosszabb ideig néznek ki úgy, mintha újak lennének. Az ÖKOMix®* technológia már azelőtt feloldja a mosószert és az öblítőt, hogy a víz a dobba jutna, így azok a mosás során minden szövetszálhoz eljutnak. 

 

*Csak bizonyos modellekben.

AEG szárítógépek: testreszabott gondoskodás

Minden mosható ruhát száríthat gépben, a legpuhább gyapjú pulóvertől a naponta viselt elegáns ingekig. Az AbsoluteCare® rendszer alacsony hőfokon szárít, és a ruhák anyagához igazítja a dob mozgását. A kíméletes szárítás során a sérülékeny szövetszálak nem törnek meg, ezért még a selyem ruha is megőrzi formáját, s közben kevésbé gyűrődik. A 3DScan* technológia a legmagasabb szintű precizitást és ruhaápolást jelenti. 10 cm mélyen is szkenneli az anyag nedvességtartalmát. Biztos lehet benne, hogy minden holmi, még az ágynemű és a pehelykabát is egyenletesen szárad, könnyű és meleg marad.

 

*Csak bizonyos modellekben.

AEG mosós-szárító gépek: kivételes mosás és szárítás

A SensiDry®* technológiának köszönhetően a mosó-szárító gépek 40 százalékkal kevesebb vizet és energiát fogyasztanak. A hőszivattyús technológiával működő mosó-szárító gépek alacsony hőmérsékleten dolgoznak, így óvják ruháit, hogy azok hosszú ideig kifogástalan formában maradjanak. A DualSense®* technológia a ruhák anyagához igazítja a dobmozgást, a mosás és a szárítás során is. Az alacsonyabb hőmérséklet és a szabályozott dobmozgás lehetővé teszi, hogy a legfinomabb anyagú ruháktól a technikai kabátokig, bármilyen ruhát moshasson és száríthasson egy készülékben.

*Csak bizonyos modellekben.