.

Ajándék gyapjútakaró a mosógépekhez és a szárítógépekhez

AEG mosógép, szárítógép vagy mosó-szárító gép vásárlása esetén egy gyapjútakarót adunk Önnek ajándékba.

Regisztrálom vásárlásomat

Az ajándékot érvényes regisztrációval rendelkező vásárlóinknak tudjuk elküldeni. Kérjük, olvassa el figyelmesen a Promóciós feltételeket.

Az akció részletei

 • 1
  Az akció időtartama

  2019. január 21. – április 30.

  Az ajándékot csak abban az esetben tudjuk elküldeni Önnek, ha feltölti a vásárlást igazoló számlát vagy blokkot, melynek kiállítási dátuma a fenti időszakra esik, és a bizonylaton a mosógép, a szárítógép vagy a mosó-szárító gép termékkódja, illetve vételára is szerepel.

  A regisztráció során előlegszámlát, gyűjtőblokkot, garancialevelet, szállítólevelet, rendelés visszaigazolást nem tudunk elfogadni.

 • Regisztrálja vásárlását
  2
  Regisztrálja vásárlását

  2019. május 14-ig

  Kérjük, töltse ki az online regisztrációs lapot! Töltse fel a vásárlást igazoló blokk vagy számla másolatát is, és 20 munkanapon belül megérkezik ajándékcsomagja, amennyiben regisztrációja megfelel a promóciós feltételekben leírtaknak.

 • Kiskereskedő partnereink
  3
  Kiskereskedő partnereink

  Keresse viszonteladó partnereinket!

  Az akcióban minden, Magyarország területén működő, AEG mosógépet, szárítógépet vagy mosó-szárító gépet forgalmazó partnerünk részt vesz.

  Kiemelt partnerek

Egyedülálló gondoskodás

Gondoskodjon kedvenc ruháiról, hogy sokáig jó formában maradjanak. Az AEG mosógépek törődnek ruháival, hogy azok hosszú idő múlva is úgy nézzenek ki, mintha újak lennének. Azok az egyedi darabok is, melyek igazán sokat jelentenek Önnek. Az AEG mosógépekben mosott ruhák ellenállhatatlanul puhák és tökéletesen tiszták leszenek - minimális energiafogyasztás mellett.

Megnézem a mosógépeket

Szárítsa gépben, magabiztosan

Soha ne mondjon le a ruhák és törölközők simogató puhaságáról – szárítsa őket gépben! Az AEG szárítógépekben bizonyítottan puha lesz minden holmi. A legújabb technológiai megoldásoknak köszönhetően még a selyem- és gyapjúholmikat is rábízhatja egy AbsoluteCare® szárítógépre. Egyedülálló módon gondoskodhat kedvenc ruháiról. 

Megnézem a szárítógépeket

MOSSON ÉS SZÁRÍTSON EGY GÉPBEN

Ha szeretne minden nap simogatóan puha ruhába bújni, de csak 1 készüléknek van hely, válasszon mosó-szárító gépet. Az AEG DualSense mosó-szárító gépek ugyanolyan hatékonyan és kíméletesen mossák és szárítják a ruhákat, mint a különálló készülékek. Ezekre a modellekre rábízhatja a címke szerint csak kézzel mosható ruháit is, és a teregetéssel sem kell foglalkoznia.

Megnézem a mosó-szárító gépeket