.

3 év extra garancia ajándékba az AEG  mosógépekre, szárítógépekre és mosó-szárító gépekre

AEG mosógép, szárítógép vagy mosó-szárító gép vásárlása esetén 3 év extra garanciát adunk ajándékba a törvényben előírt kötelező gyártói garanciaidőn felül.

 

Regisztrálom vásárlásomat

 

A garanciát érvényes regisztrációval rendelkező vásárlóinknak tudjuk elküldeni. Kérjük, olvassa el figyelmesen a Promóciós feltételeket.

Az akcióban résztvevő modellek

Az akció részletei

 • 1
  Az akció időtartama

  2021. augusztus 10. - december 31.

   

  Az extra garanciát igazoló dokumentumot csak abban az esetben tudjuk elküldeni Önnek, ha Ön feltölti a vásárlást igazoló számlát vagy blokkot, melynek kiállítási dátuma a fenti időszakra esik, és a bizonylaton a mosógép, szárítógép vagy mosó-szárító gép termékkódja, illetve vételára is szerepel.

  A regisztráció során előlegszámlát, nyugtát, gyűjtőblokkot, garancialevelet, szállítólevelet, rendelés visszaigazolást nem tudunk elfogadni.

 • Regisztrálja vásárlását
  2
  Regisztrálja vásárlását

  2022. január 15-ig

   

  Kérjük, töltse ki az online regisztrációs lapot! Adja meg nevét és e-mail címét, töltse fel a vásárlást igazoló blokk vagy számla másolatát, valamint a készülék adattáblájáról készült fényképet. Az érvényes regisztrációt követően 5 munkanapon belül, e-mail-ben küldjük el az extra garanciát igazoló dokumentumot. 

  Kérjük, ellenőrizze a postaládájában a levélszemét (SPAM) mappát is, mivel előfordulhat, hogy az igazolást tartalmazó e-mail oda érkezik.

 • Kiskereskedő partnereink
  3
  Kiskereskedő partnereink

   

   

  Az akcióban minden, Magyarország területén működő, AEG mosógépet, szárítógépet vagy mosó-szárító gépet forgalmazó partnerünk részt vesz.

   

  Kiemelt partnereink

AEG mosógépek: gondoskodnak minden szövetszálról

Az AEG mosógépek nem egyszerűen csak tisztítják, de egyedülállóan intelligens technológiai megoldásaikkal óvják is ruháit. Ezért kedvenc holmijai hosszú ideig megőrzik színüket, formájukat, valamint puhaságukat. A gőzprogramon* akár mosás nélkül is felfrissítheti a régóta nem hordott, vagy éppen csak pár óráig viselt darabokat. Az ÖKOMix® * technológia egyedülálló módon még azelőtt feloldja vízben a mosószert és az öblítőt, hogy azok a dobba kerülnének. Így a tisztítószer eljut minden szövetszálhoz.

 

*Bizonyos modellekben.

Megnézem a mosógépeket

AEG szárítógépek: hatékony szárítás precízen és kíméletesen

Az AEG szárítógépekben biztonságosan száríthat meg minden ruhát, amit kézzel vagy gépben kimosott. A kíméletes szárítás során a sérülékeny szövetszálak nem törnek meg, ezért még a selyemruha is megőrzi formáját. Az egyedülálló nedvességérzékelők segítségével precízen és kíméletesen szárítják meg a vastagabb holmikat is. A 3DScan technológia* nem csak az anyag felszínén, hanem a belsejében is érzékeli a nedvességet. Ha egy pehelykabátot 3DScan technológiával rendelkező szárítógépben szárít, jobb lesz a hőmegtartó képessége, mintha szabad levegőn szárította volna.

 

*Bizonyos modellekben

Megnézem a szárítógépeket

AEG mosó-szárító gépek: teljeskörű ruhaápolás

Ha csak 1 készüléknek van hely, de szeretne minden nap simogatóan puha ruhába bújni, válasszon mosó-szárító gépet. Egy AEG mosó-szárító gép a fejlett technológiai megoldásoknak köszönhetően minden egyes ruhaneműt tökéletesen tisztára mos és egyenletesen szárít meg. Minden holmija megőrzi eredeti formáját, színét és puhaságát. Ezekre a modellekre rábízhatja a címke szerint csak kézzel mosható ruháit is, és a teregetéssel sem kell foglalkoznia.

Megnézem a mosó-szárító gépeket